Eqnomics_2018_logo-14

Meet our Team

ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Ιδρυτής και C.E.O.

Νικόλας είναι ιδρυτής και Chief Executive Officer της EQnomics® Consulting καθώς και πιστοποιημένος Business Strategist και Excellence Trainer.


Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών Pierce College, απέκτησε πτυχίο Πανεπιστημίου Business Economics με διάκριση από το University of London – QMW και έπειτα προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές σε Διεθνή Χρηματοοικονομικά, τις οποίες ολοκλήρωσε στο University of Surrey.

Ξεκίνησε την καριέρα του κατέχοντας ανώτερες θέσεις στην Royal Dutch Shell, όπου διεύθυνε πολλές γεωγραφικές περιοχές ανά τον κόσμο κατέχοντας θέσεις διοικητικών αρμοδιοτήτων στους τομείς της Ενέργειας, της Τεχνολογίας, της Ναυτιλίας και των Επενδυτικών Οργανισμών.


Το αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας του, αναδείχθηκε μέσα από τη δημιουργία και τη διοίκηση στελεχών και ομάδων, καθώς και από το χειρισμό συμφωνιών υψηλής αξίας, οργανώσεων και ανθρώπινου δυναμικού. Η πολύπλευρη εμπειρία του προέρχεται από τους τομείς General Directorship & Strategy, Operations & Finance, Sales & Marketing, Supply & Distribution, Change Management, HR, Fund Management, Project Management, PPCs and M&As.


Ο συνδυασμός των γνώσεων που έχει αποκτήσει έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια στον εργασιακό χώρο, είναι αυτό που του δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται, να συμβουλεύει και να εκπαιδεύει οργανισμούς, ομάδες και άτομα έτσι ώστε να φέρνουν τα πιο άριστα αποτελέσματα που μπορούν.


Έχει δύο κόρες με τις οποίες του αρέσει να ασχολείται ενεργά ανατρέφοντάς τες, ζει στην Αθήνα και είναι δίγλωσσος στα Ελληνικά και τα Αγγλικά. Μιλάει πολύ καλά Ισπανικά και συνεργάζεται με οργανισμούς και επιχειρηματίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Συνιδρύτια και C.A.O.

Η Μίνα είναι συνιδρύτρια και Chief Academic Officer της EQnomics® Consulting με εξειδίκευση στη Στρατηγική Εξετάσεων και την Εκπαίδευση Αριστείας.

Μέρος των καθηκόντων της είναι να δίνει στους εκπαιδευόμενούς τα τεχνικά εργαλεία με τα οποία να θέτουν και να πετυχαίνουν τους στόχους τους στους τομείς με τη μεγαλύτερη βαρύτητα: καριέραπροσωπικές σχέσεις, υγεία και εκπαίδευση.

Ως Trainer με εξειδίκευση στους εφήβους, τη στρατηγική εξετάσεων και την αντιμετώπιση καταστάσεων υψηλού στρες, δίνει βάση στο να απομακρύνει τα εμπόδια και να ανοίγει το δρόμο για το άτομο ώστε να ξεδιπλώσει τη δυναμική του

Ο Σχεδιασμός Εκπαιδευτικών Κύκλων, η Συμβουλευτική Σπουδαστών, η Προετοιμασία Συνέντευξης και η Στρατηγική Εξετάσεων είναι τα δυνατά της σημεία.

Ως άνθρωπος υποστηρίζει ότι η γνώση είναι πρόοδος, πιστεύει στη δια βίου μάθηση και παρακολουθεί επισταμένα τις εξελίξεις στον τομέα των επιχειρήσεων.

Είναι απόφοιτος του I.B., ολοκλήρωσε ετήσιο πρόγραμμα σπουδών στην ψυχολογία στο Sussex University, απέκτησε πτυχίο στη Μετάφραση από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, πιστοποιήθηκε ως εκπαιδευτικός και εξετάστρια από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και πρόσφατα ως NLP Business and Personal Practitioner.

Διαρκώς αναζητά το επόμενο θέμα το οποίο θα εξελίξει, πάντα με απώτερο σκοπό το πώς θα το ενσωματώσει στα Training της EQnomics®,  έτσι ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Η αγαπημένη της ασχολία είναι να περνάει χρόνο με τις δύο της κόρες και να πειραματίζεται με νέες συνταγές και γεύσεις!

Φλώρα Κυριακού Γεωργίου
Καθηγήτρια Αγγλικής ως Ξένη Γλώσσα, Κύπρος

ΕΙΜΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ,
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ!

Άνδρη Μαύρου
Καθηγήτρια Αγγλικής ως Ξένη Γλώσσα, Κύπρος

Παρακολούθησα την ομιλία σας σήμερα και τη βρήκα καταπληκτική.
Ανυπομονώ για την επόμενη!

Σπύρος Αγριανίτης
Alpha Bank

Το προτείνω ανεπιφύλακτα τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική ανάπτυξη!!!
Απέκτησε Γνώθι σαυτόν και ανοίξου σε ατελείωτες πιθανότητες!!!

Παναγιώτης Λελιόπουλος
Ιδρυτής My City Lane

Πολύ καλό workshop.
Πολύ χρήσιμο για την Ηγεσία της Start-Up

Νικόλας Ράπτης
Backbone Technology

Η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό.
Η δουλειά του Νικόλα Θεοδώρου (NLP squareone® Core Skills®) είναι 100% καθαρά επαγγελματικό υλικό.
Εγώ βάζω 5 αστέρια.

Ειρήνη Σωτηρίου
Eurobank

Πολλά πολλά ευχαριστώ για το personal coaching!!
Ήταν η καλύτερη επένδυση που έκανα για τον εαυτό μου και την καριέρα μου διότι με τη βοήθειά σας πέτυχα το στόχο μου.
5 ΑΣΤΕΡΙΑ, σας αξίζουν!!!!!
Προτείνω ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα EQinterview σε όλους εσάς που πραγματικά θέλετε να πετύχετε.

Κατερίνα Κολλινιάτη

Το να μαθαίνει κανείς NLP με το Νικόλα Θ. είναι διασκεδαστικό, καθόλου βαρετό, θετικό, πρακτικό, έχει στόχο το να φέρει αποτελέσματα και είναι υγιές. Σου δίνει ώθηση, είναι κοινωνικό αλλά και αρκετά προσωπικό.
Μια πολύ ωραία εμπειρία! Ευχαριστώ!

Σπυριδούλα Αρταβάνη
Graphic Designer

Το EQtrainingNLP squareone,  Core Skills® της EQnomics® αποτελεί εφόδιο ζωής, καθώς, εμπλούτισε την υπάρχουσα εμπειρία μου με νέες τεχνικές και μεθόδους, που ενίσχυσαν την προσωπικότητα μου και φώτισε υπάρχουσες δυνάμεις αλλά και νέες επιλογές σε όλους τους τομείς της ζωής μου.
Νικόλα και Μίνα σας ευχαριστώ για αυτή την, υπέροχη διαδρομή, μέχρι εδώ αλλά και που έρχεται!

Τατιάνα Αμπού-Γαζάλα
Γραφίστρια

Ανοίγει τον δικό σου ορίζοντα σκέψης!
Ευχαριστώ!

Μαρία Φασουλάκη
Φοιτήτρια Μεταπτυχιακού @ VU University Amsterdam / Vrije Universiteit Amsterdam

Το σεμινάριο ΝΓΠ της EQnomics με βοήθησε να αγκαλιάσω μια διαφορετική, πιο θετική άποψη για τα πράγματα στην καθημερινότητά μου. Ο ΝΓΠ δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, και αυτό είναι το καλό: οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει!
Ευχαριστώ για την εμπειρία αυτή που μου δώσατε.

Shereen Sultan
Maadi Narmer School

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που άλλαξε τη ζωή μου περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέχρι στιγμής είναι το
NLP squareone® Core Skills® της EQnomics®.
Διδάχθηκε με άψογο επαγγελματισμό, απέκτησα γνώσεις οι οποίες είναι πάρα πολύ χρήσιμες.

Σάρα Τερζή
Συντονίστρια Γερμανικού Προγράμματος στο Κέντρο Γλωσσών Παπαδημητρίου

Καταπληκτικό!

Ξένια Ζωγράφου
Καθηγήτρια Αγγλικής ως Ξένη Γλώσσα

Καταπληκτική δουλειά!
Συγχαρητήρια!

Όλγα Χαραλαμπίδη
Eurobank
Manager, eBusiness Strategy & Multichannel Synergies at Eurobank

Το EQnomics NLP squareone® Core Skills είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που έχει προετοιμαστεί με αγάπη και επαγγελματισμό. Προσφέρει διορατικότητα και ασχολείται εκ βαθέων με τα εργαλεία και τις μεθόδους για την εκμάθηση τρόπων που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή από προσωπικής αλλά και επαγγελματικής άποψης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νικόλα, ο οποίος είναι ένας φοβερός εκπαιδευτικός!

Έλενα Μητροπούλου
Operations Coordinator - Original Senses Travel

Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σας, την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία σας. Η συνεργασία μας προσωπικά αλλά και μέσω της εταιρείας σας ήταν μεγάλη μου χαρά. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ενθουσιασμό στα πρόσωπα των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια σεμιναρίου. Συνεχίστε έτσι και ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά σύντομα!

Δημήτρης Μπιλαλής
Ιδιοκτήτης - XYZ Surveys & Engineering

Αυτό το EQworkshop όχι μόνο ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου αλλά τις ξεπέρασε!
Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα αυτό το Leadership EQworkshop σε όλους.

Ελένη Σοφογιάννη
Sel Centre Language School

Ένα ζεύγος με έμπνευση που προσφέρει και έμπνευση!
Ευχαριστώ!

Γιώργος Πιλπιλίδης
CEO - hopwave

Ένα συναρπαστικό ταξίδι σκέψεων και συναισθημάτων γύρω από την ηγεσία της Start-Up μου.
Μια καταπληκτική εμπειρία!

Αναστασία Καράφλα
Eurobank

Ένα άκρως πληροφοριακό σεμινάριο το οποίο συνεχίζει να μου ανοίγει του ορίζοντες της μάθησης!!!!
Σας ευχαριστώ…! Θα επιστρέψω σύντομα για περισσότερα!!!!

Ρήνα Σάσσι
Ιδρύτρια - sukuun holistics

Αλλαγή ζωής. Με το μεγαλύτερο δυνατό τρόπο που φτάνει μέχρι και τη μικρότερη λεπτομέρεια.
Μην περιμένετε!

Στέφανος Κατσώλης
Ιδιοκτήτης - XYZ Surveys & Engineering

Αυτό το Leadership EQworkshop από τον κύριο Θεοδώρου,
ήταν μια εμπειρία που μου έφερε μεγάλη έμπνευση!

Σοφία Σπυριδάκη
φοιτήτρια MSc Marketing & Creativity, ESCP Europe

Η καλύτερη προσωμοίωση επαγγελματικής συνέντευξης και το καλύτερο personal coaching. Ο Νικόλας και η Μίνα είναι ένα αχτύπητο δίδυμο όσον αφορά τη συμβουλευτική για παρουσίαση του εαυτού σου και πώς να περάσει κανείς διαφόρων ειδών διαδικασίες συνέντευξης. Θα βρείτε τρόπους να παρουσιάζετε τον καλύτερό σας εαυτό, να απαντάτε δύσκολα ερωτήματα και να χτίζετε γερά επιχειρήματα όταν πρόκειται για συζήτηση. Κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη επένδυση για νέους επαγγελματίες οι οποίοι βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους ή για φοιτητές οι οποίοι πρόκειται να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην καριέρα τους. Μέχρι στιγμής έχω πετύχει τους στόχους μου και μπορώ να το συστήσω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει πραγματικά να πετύχει στις συνεντεύξεις του.
Σας ευχαριστώ!

Εύχαρις Ροκανά
Thomas Miller

Ο Νικόλας είναι καταπληκτικός εκπαιδευτής. Με την καθοδήγησή του, η περιήγηση στα μονοπάτια του ΝΓΠ είναι λογική αλλά και ενδιαφέρουσα. Είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να βρεις τα εργαλεία που χρειάζεσαι ώστε να αναγνωρίσεις και να επιτύχεις τους στόχους που έχεις στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή. Συστήνω αυτό το σεμινάριο σε όποιον έχει υγιή διάθεση για αυτοβελτίωση καθώς και για απόκτηση γενικών γνώσεων πάνω σε θέματα ψυχολογίας, κοινωνιολογίας και μεθόδων επικοινωνίας. Ήδη αισθάνομαι πιο ψύχραιμη, ανάλαφρη και πιο σίγουρη για τη διαδικασία των σκέψεών μου. 5 αστέρια – Συγχαρητήρια!

Άννα Μπασακίδου
Καθηγήτρια Αγγλικής ως Ξένη Γλώσσα

Η EQnomics είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Για την ακρίβεια, η EQnomics είναι ένας οργανισμός ο οποίος αγωνίζεται για να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίας. Η εντύπωση που μου έδωσε η καταπληκτική ομιλία σας, είναι ότι είστε εξαιρετικοί επαγγελματίες και αποτελείτε έμπνευση για όσους εργάζονται μαζί σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είστε πρωτοπόροι στις ιδέες σας αλλά και στον τρόπο με τον οποίο μεταδίδετε τη γνώση. Σας ευχαριστώ και πάλι για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μου!

profile pic

Mina K. Theodorou
Office & HR Manager
Marketing & Events Coordinator

Η Mina είναι η Office & HR Manager και Marketing & Events Coordinator  στην EQnomics® Consulting.

Υποστηρίζει ότι η γνώση είναι πρόοδος, πιστεύει στη δια βίου μάθηση και παρακολουθεί επισταμένα τις εξελίξεις στον τομέα των επιχειρήσεων.

Είναι απόφοιτος του I.B., ολοκλήρωσε ετήσιο πρόγραμμα σπουδών στην ψυχολογία στο Sussex University, απέκτησε πτυχίο στη Μετάφραση από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, πιστοποιήθηκε ως εκπαιδευτικός και εξετάστρια από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και πρόσφατα έλαβε Business and HR Certification.

Στην EQnomics® φροντίζει την καθημερινή εύρρυθμη λειτουργία του γραφείου, έχει ενεργό ρόλο σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού που αφορούν την ίδια την EQnomics® ή έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία καθώς και κρατά την οργάνωση, επίβλεψη και συμμετοχή της EQnomics® σε εταιρικές εκδηλώσεις.

Διαρκώς αναζητά το επόμενο θέμα το οποίο θα εξελίξει, πάντα με απώτερο σκοπό το πώς θα το ενσωματώσει στα Training της EQnomics®,  έτσι ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται.

SpiridoulaArtavani

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΑΡΤΑΒΑΝΗ
Creative Manager

Η Σπυριδούλα είναι σχεδιάστρια οπτικής επικοινωνίας, με πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Tης αρέσει να επικοινωνεί ιδέες που εμπνέουν, ενημερώνουν και αιχμαλωτίζουν τους καταναλωτές. Eχει σχεδιάσει λογότυπα, εταιρικές ταυτότητες, ιστοσελίδες, συσκευασίες, φυλλάδια, διαφημίσεις στο διαδίκτυο και πολλά άλλα.

Στην EQnomics εργάζεται ως Creative Manager, όπου είναι υπεύθυνη για όλες τις ενέργειες οπτικής επικοινωνίας σε ηλεκτρονικά μηνύματα email, κοινωνικά μέσα, ψηφιακής και έντυπης μορφής αρχεία καθώς και για όλο το υλικό παρουσίασης σε εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Diamantidi

ΚΩΝ/ΝΑ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ
Marketing and Brand Assistant
Future Leaders Consultant

Η Κωνσταντίνα ως Marketing and Brand Assistant προσφέρει καινούριες και φρέσκιες ιδέες στο brand της EQnomics, ενώ ως Future Leaders Consultant, ειδικεύεται στην παροχή καθοδήγησης για σπουδές στο εξωτερικό. Είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

του τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικών – Ψυχολογίας (ΦΠΨ) και κατέχει Μεταπτυχιακό στο Marketing από το Πανεπιστήμιο του Reading.

Επίσης είναι κάτοχος του πιστοποιητικού για UK Agents από το Βρετανικό Συμβούλιο.

Ως Marketing and Brand Assistant συμβάλλει στην ανάπτυξη της στρατηγικής μάρκετινγκ με σκοπό την προώθηση των υπηρεσιών και των επιχειρησιακών λύσεων που προσφέρει η EQnomics. Μέσα από μια πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως η παραγωγή digital content και η διοργάνωση workshop και events, η Κωνσταντίνα διατηρεί και επικοινωνεί αποτελεσματικά την προσωπικότητα και την αξιοπιστία του brand. Ταυτόχρονα, διεξάγει έρευνα στην αγορά για να παραμένει ενημερωμένη με τις επίκαιρες και μελλοντικές τάσεις των καταναλωτών και να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της EQnomics ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις.

Ως Future Leaders Consultant, χαράζει το δρόμο ώστε οι μαθητές να οδηγηθούν σε ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία. Πιστεύει ακράδαντα ότι ο καθένας μας συγκεντρώνει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και μέσα από προσωποποιημένες και αξιόπιστες συμβουλές, σχεδιάζει και προσαρμόζει τις υπηρεσίες εξασφαλίζοντας την επιτυχία. Προτεραιότητά της είναι να καθοδηγήσει τους νέους μαθητές και τα νεότερα στελέχη διεξάγοντας εις βάθος έρευνα και ανακαλύπτοντας την κατάλληλη επιλογή σπουδών με βάση τα προτερήματα και τις προτιμήσεις τους. Η Κωνσταντίνα προσφέρει έγκυρες πληροφορίες και σημαντική ψυχολογική υποστήριξη στους μαθητές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας οδηγώντας στην εισαγωγή σε πανεπιστήμια διεθνούς κύρους και αναγνώρισης.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα Βρετανικά πανεπιστήμια όπως το University of Queen Mary, το University of Surrey και το University of Southampton.

Bosworth

Tim Bosworth
Leadership Consultant

Ο Τιμ φέρνει μαζί του εμπορική εμπειρία 13 ετών, έχοντας δουλέψει με την Royal Dutch ShellΜέσω των ηγετικών θέσεων που κατείχε στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και τη Γαλλία,… 

ανέλαβε νεοσύστατες επιχειρήσεις και απέδειξε επιχειρησιακή αριστεία, διαρκή βελτίωση και στρατηγική.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αποφέρει σημαντικά επιχειρησιακά αποτελέσματα, τα οποία οδήγησαν σε στρατηγική κερδοφορία διεθνούς σημασίας. Τα επιτεύγματά του περιλαμβάνουν τον προγραμματισμό πωλήσεων και επιχειρησιακού σχεδιασμού για 120 χώρες με κερδοφορία άνω των $4δισ., την ηγεσία προγράμματος διεθνούς αλλαγής νοοτροπίας και συμπεριφοράς που απέφερε $31,2 εκ., και τη βελτίωση στρατηγικών τομέων επικοινωνίας μεταξύ πωλήσεων και εμπορίας.

Το πάθος του Τιμ είναι ο καθορισμός της στρατηγικής και του οράματος μιας επιχείρησης ενώ συγχρόνως να μπορεί να επιφέρει αξιόπιστη και υλοποιήσιμη προοπτική στην ανάπτυξη των διοικητικών στελεχών μιας επιχείρησης.

Οι σπουδές του περιλαμβάνουν BSc σε Environmental Science, από τοEdinburgh University, MSc σε Environmental Diagnostics, και PhD σε Environmental Chemistry, από το Cranfield University, UK. Έχει επίσης εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί ως NLP Practitioner Coach, είναι Trained Insights provider και Trained Oliver Wight Class A provider.

Yannis-Athanasopoulos-eqn

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Executive Consultant

Ο Γιάννης είναι o Human & Business Development Director στην Synolic® – nlpingreece® που ειδικεύεται στην εφαρμογή του μοντέλου Synolic® HRD σε οργανισμούς και εταιρείες σε διάφορους κλάδους.

Ως Μηχανολόγος Ναυπηγός, με MBA από το Manchester Business School, ξεκίνησε την καριέρα του από τη ναυτιλία και πέρασε γρήγορα στη βιομηχανία παραγωγής σιδήρου και χάλυβα σε Ελλάδα και Βαλκάνια.

Πιστοποιημένος Σύμβουλος & Εκπαιδευτής από το NLP Global Training & Consulting Community του NLP-University στο UCSC (από τον R. Dilts & J. DeLozier), ειδικεύεται σε θέματα βελτίωσης της αποτελεσματικότητας επαγγελματιών, επιχειρηματιών και στελεχών.

Κατέχει θέση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε όμιλο εταιρειών και στο Σύλλογο Ελλήνων Αποφοίτων του Manchester Business School. Είναι επίσης μέλος του Global NLP Training & Consulting Community, του European Board of NLP, European Community of NLP και του Hellenic Board of NLP.

Αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού και ελεύθερου χρόνου & ενέργειάς του, υποστηρίζοντας ΜΚΟ. Όντας πρόεδρος του Κέντρο Ζωής απασχολείται ενεργά, μαζί με ομάδα επαγγελματιών για την εκπαίδευση των πολιτών σχετικά με το AIDS κι αφετέρου η στήριξη των οροθετικών πολιτών, προκειμένου να μην ζουν σε ένα περιβάλλον απομόνωσης, φόβου κι εγκατάλειψης.

Efthimiadou

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ
Executive Consultant

Η Αλεξάνδρα, διευθύνει την nlpingreece®. Με σπουδές στην ψυχολογία, Master of Social Science, PhD σε Human Resource Development, προσεγγίζει συστημικά το δυναμικό των ανθρώπων.

Διαθέτει πολυετή πείρα στην εφαρμογή του συστήματος Νευρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού, NLP, για επαγγελματική διάκριση και προσωπική αποτελεσματικότητα, και συνεισέφερε στον εμπλουτισμό του μοντέλου «the Synolic® approach to human resource development».

Ως Global NLP Master Trainer, μετέχει ενεργά στο έργο του NLP University Santa Cruz California, αναφορικά στη συνεχή μελέτη της διακριτής αποτελεσματικότητας και στον σχεδιασμό και εφαρμογή καινοτόμων προσεγγίσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη ποιοτικότερου τρόπου σκέψης (mindset) για τη διαχείριση αλλαγών, υιοθέτηση νέων ρόλων, αντιμετώπιση και ανάληψη προκλήσεων.

Είναι μέλος του European Board of NLP (EBNLP), Research And Recognition Board Global NLP Training & Consultanting Community (GTC), European Association of NLPt, και στοχεύει στην συνεργασία με επιστημονικές κοινότητες για την συνεχή άντληση συμπερασμάτων αναφορικά στην έρευνα και στις εφαρμογές του συστήματος NLP σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους.

Στο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνονται τα βιβλία, «NLP – Η απομυθοποίηση», και «Παρ’το αλλιώς».

Είναι Licensed NLP Trainer εχοντας μελέτησει στην Αμερική «Advanced Neuro Dynamics” στη σχολη του Tad James, καθως και στο “The First Institute of NLP & DHE™” του Richard Bandler και στο NLP University UCSZ, των Robert Dilts & Judith Delozier.

Είναι μέλος του European Board of NLP (EBNLP), European Community of NLP, American Board of NLP, Time Line Therapy ™ Association, Global NLP Training & Consultanting Community (GTC), ASTD (American Society for Training and Development), IFTDO (International Federation for Training and Development Organizations) και ιδρυτικό μέλος του HBNLP (Hellenic Βoard of NLP), με στόχο την συνεργασία με επιστημονικές κοινότητες για την άντληση συμπερασμάτων αναφορικά στις εφαρμογές του συστήματος NLP σε διάφορους κλάδους.

Από το 1998 στόχος της στην nlpingreece® είναι η προσαρμογή στην γλώσσα και κουλτούρα του συστήματος “NLP” (Νeuro Linguistic Programming, Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός) και η σωστή ενημέρωση του ελληνικού κοινού με κατασταλαγμένη γνώση, μέσα από την αξιοποίηση στην πράξη σε διάφορα πρωτόκολλα εφαρμογής όπως στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, στην επικοινωνία, στην εκπαίδευση, στη συμβουλευτική.

Στο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνονται τα βιβλία, «NLP – Η απομυθοποίηση», «Πρακτικός Προσανατολισμός στο Σύγχρονο Μάνατζμεντ», «Τέχνη και Τεχνική των Διαπραγματεύσεων» και “Πάρ΄το αλλιώς”.

Πείτε μας τη γνώμη σας