YESf_2016
1° YESf

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί 5 μήνες πριν, τι θα εκτυλισσόταν στις 10 Ιουνίου 2016 κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας της Διεθνούς Έκθεσης των Ποσειδωνίων, στην Αθήνα!

Το 1ο Young Executives Shipping Forum, ή αλλιώς YESf, προσέλκυσε πάνω από 1500 συμμετέχοντες, παρουσίασε 3 καταπληκτικά πάνελς ομιλητών και ακούστηκαν ομιλίες από τον κύριο Παπαγεωργίου του Υπουργείου Παιδείας, τον κύριο Δρίτσα, Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και την κυρία Violeta Bulc, την Επίτροπο Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EQnomics® κύριος Νικόλας Θεοδώρου, μοιράστηκε το όραμα αυτό και ένωσε τις δυνάμεις του μαζί με τις κυρίες Δανάη Μπεζαντάκου και Κατερίνα Σταθοπούλου καθώς και τα μέλη του Open Mind Group, του The Canvas και των μελων που ενσωματώθηκαν απο τον Μάρτιο του 2016.

Με σχεδόν ανύπαρκτο κεφάλαιο, όλοι όσοι συμμετείχαν στο καταπληκτικό αποτέλεσμα του YESf, δημιούργησαν φόρμες, ιστοσελίδες, έκαναν δηλώσεις, έγραψαν παρουσιάσεις, βρήκαν υποστηρικτές επικοινωνίας στα media, γεννήθηκαν επαφές με τα Υπουργεία και τα Πανεπιστήμια, φτιάχτηκαν βίντεο, δωράκια, σελίδες στα social media, οργάνωσαν ένα άριστο Pre-Forum Networking event (ευχαριστούμε το EGG!) και κανόνισαν προγράμματα μέσα από εργασία πολλών ωρών που πολλές φορές κράταγε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Σαν EQnomics®, μοιραστήκαμε τις γνώσεις και την εξειδίκευσή μας γύρω από το Project Management και την Επικοινωνία και μοιραστήκαμε την εμπειρία των Organisational skills που κατέχουμε. Επίσης αναλάβαμε και την ευθύνη του Coaching όλης της ομάδας των Νέων αλλά και των μελών της ξεχωριστά, έτσι ώστε να χειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους υπολειπόμενους 3,5 μήνες που απέμεναν και να κάνουμε όσους εναπόθεσαν την εμπιστοσύνη τους πάνω μας να απολαύσουν μια άκρως πετυχημένη διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών.

Οι αριθμοί, τα σχόλια, η παλλόμενη Αίθουσα Συνεδριάσεων των Ποσειδωνίων, τα θερμά χειροκροτήματα, η συγκίνηση κατά τη διάρκεια του χορού του Ζορμπά, η προκλήσεις, οι ερωτήσεις των φοιτητών (ευχαριστούμε Conferience!), η υψηλή ανταπόκριση του κοινού μέχρι το τέλος (4 ώρες) ήταν όλα απόδειξη μιας μεγάλης επιτυχίας!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πίστεψαν στις προθέσεις, τη δέσμευση και το όραμά μας!

Ήταν μεγάλη μας χαρά, για όλα τα μέλη εδώ στην EQnomics®, να λάβουμε μέρος στην Οργανωτική Ομάδα του  1ου YES Forum ως Συντονιστές καθώς ήταν σε πλήρη συνέργεια με τις αξίες της εταιρείας μας, η οποία είναι προσηλωμένη στο να διευρύνει τις ευκαιρίες που έχουν οι Νέοι Επαγγελματίες και οι Ομάδες έτσι ώστε να αριστεύουν στους τομείς που έχουν επιλέξει στον τομέα της Ναυτιλίας (ευρύτερης και μη) οπου γνωρίζουμε εκ βαθέων και σεβόμαστε ιδιαίτερα.

Η EQnomics® ηταν εκεί στο παρθενικό του ταξίδι και το 1ο YESf είναι μόνο η αρχή.

Βίρα τις άγκυρες! Πρόσω ολοταχώς!

 

Spread the love